Theta Healing® este o tehnica de meditatie care te ajuta sa-ti imbunatatesti aspectele fizice, emotionale, mentale si spirituale ale vietii tale.

“Tehnica Theta Healing este cel mai bine descrisa ca fiind un miracol pe care il poti obtine in viata ta.”

Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii Theta Healing​

De ce Theta Healing?

Bazandu-ma pe propria experienta si pe cea a oamenilor cu care am lucrat, tehnica Theta Healing este cel mai eficient instrument cu care poti lucra in mod direct cu convingerile tale. Convingerile tale din mintea ta inconstienta determina rezultatele pe care (vrei sa) le ai in viata ta.

Folosindu-ma de Theta Healing, mi-am ajutat cu bucurie si usurinta clientii sa obtina ce si-au propus si sa isi creeze imbunatari in viata lor. Din propria experienta, Theta Healing este cea mai rapida cale de a-ti crea si imbunati viata si ceea ce vrei.

Una din cele mai frumoase aplicatii practice ale tehnicii Theta Healing este schimbarea convingerilor. Cu ajutorul Theta Healing, iti poti schimba convingerile care nu te ajuta cu unele care sa fie in aliniament cu ceea ce iti doresti. In acest fel, te asiguri ca mintea ta inconstienta te sustine 100% catre a obtine ceea ce iti doresti.

Tehnica Theta Healing se asemeana cu o meditatie ghidata. Diferenta este ca, prin Theta Healing, chiar reusesti sa aduci imbunatatiri specifice in mintea ta inconstienta si informatia de care ai nevoie.

Poti vizita site-ul Theta Healing oficial aici.

De ce convingerile sunt atat de importante?

Deoarece CONVINGERILE ITI DEFINESC VIATA, chiar fiecare aspect al vietii tale.

dandelion-2817950_1920

O convingere este un gand, o idee pe care o investesti ca fiind adevarata.

Ceea ce crezi Tu ca este adevarat pentru tine poate fi foarte diferit de ceea ce cred ceilalti ca este adevarat.

Convingeri au si rolul de a filtra toata informatia pe care o percepi. Tot ceea ce gandesti, vezi, auzi, simti, mirosi si gusti este filtrat prima data de convingerile tale din mintea inconstienta.

Convingerile sunt cel mai profund si de impact aspect pe care il poti gestiona si modifica pentru a-ti crea viata pe care ti-o doresti.

Ceea ce tu consideri ca este valoros, util si important pentru tine este generat de convingerile pe care le ai. La fel si cine stii ca esti, abilitatile, felul tau de a fi, actiunile si rezultatele tale. Toate acestea sunt generate de convingerile pe care le ai in mintea ta inconstienta.

Circumstanele tale actuale (atat cele care iti plac si cele care iti plac mai putin) sunt rezultatul direct al convingerilor tale. 

Aceasta este explicatia prin care convingerile tale iti definesc viata.

Ce poti obtine din cadrul sesiunilor Theta Healing?

Theta Healing se aplica in toate aspectele vietii. Poti vedea in ce aspecte, mai jos, specific, in 3 categorii.

Esential
dna
Baza pentru o Viata traita cu Bucurie Autentica in fiecare zi
Mai multa iubire
ring-of-fire-2141192_1920
Imagineaza-ti o lume in care fiecare fiinta umana ar avea urmoatoarele...
Cresterea impactului
possible impossible
Pentru cand stii ca a le oferi valoare celorlalti inseamna sa iti oferi tie si a-ti oferi valoare tie inseamna a le oferi celorlati

Categoria “Esential” o recomand din toata inima pentru fiecare fiinta umana de pe acest Pamant.

Daca simti ca este ceva ce ai vrea sa schimbi sau sa imbunatatesti in viata ta si nu regasesti acest aspect in listele de mai sus, te invit sa ma contactezi. 

Spune-mi despre ce este vorba si iti voi raspunde cu mare drag cum si daca sunt persoana potrivita care sa te ghideze sa obtii ceea ce iti doresti.

Despre mine, Octavian Bolocan, practician independent acreditat Theta Healing

Am participat la primul meu curs Theta Healing in 2017, dupa ce am fost super incantat de rezultatele pe care le-am avut cu alti oameni care practicau deja tehnica Theta Healing. Am fost incantat de rapiditatea schimbarilor pe care le-am putut face in viata mea, in special pentru ca am putut compara situatia in care am cerut ajutor Theta Healing cu o situatie similara din trecut, in care am folosit alte metode.

Am participat la urmatoarele cursuri Theta Healing: Theta Healing de Baza, Theta Healing Avansat, Dig Deeper, Jocul Vietii si Manifestare si Abundenta. Instructorul acestor cursuri a fost Isabela Georgescu, pe care o recomand cu toata inima si cu mult entuziasm ca si instructor Theta Healing.

In prezent, pe langa practica de Theta Healing pe care o fac cu bucurie, particip si ca asistent in cursuri de Theta Healing.

Detalii si Intrebari frecvente despre Sesiunile de Theta Healing

O sesiune Theta Healing oferita de mine dureaza in jur de 1 ora si jumatate. Poti participa la o sesiune Theta Healing fata in fata (in Bucuresti) sau online, oriunde in lume, prin video-call Skype, Facebook messenger sau Whatsapp. Distanta este irelevanta pentru tehnica Theta Healing, fie ca ne vedem fata in fata sau pe internet.

Mentionez ca fiecare schimbare si imbunatatire se face cu acordul tau ca si client.

Ce se intampla in timpul unei sesiuni de Theta Healing?

De obicei, o sesiune Theta Healing incepe cu o discutie despre ceea ce iti doresti sa obtii. Urmeaza intrebari si raspunsuri de clarificare necesare in identificarea cu claritate atat a situatiei prezente cat si a situatiei pe care ti-o doresti. In urma acestei etape, la alegerea ta, vei intra in meditatia Theta Healing in care primesti vindecarea si transformarea pe care o doresti si pentru care iti dai acordul. Esti in stare constienta pe tot parcursul sesiunii.

Pe scurt, dupa discutia initiala, tot ce ai de facut este sa te relaxezi, sa asculti instructiunile mele si sa imi raspunzi pentru a-ti da acordul la schimbarile pe care vrei sa le faci si la eventualele intrebari aditionale ca tu sa obtii rezultatele pe care le vrei.

De cate sesiuni de Theta Healing este nevoie?

Numarul de sesiuni variaza de la persoana la persoana si in functie de subiectele abordate. Aceste variatii exista pentru ca fiecare persoana are o experienta si o perspectiva diferita asupra vietii.

Pentru anumite subiecte este posibil sa fie indeajuns 3 sedinte, iar pentru altele 10. De asemenea, este posibil ca dupa ce incepi sa ai anumite rezultate sa iti doresti ceva mai bun sau diferit, ceea ce influenteza numarul sedintelor.

Cand pot vedea rezultatele sesunilor de Theta Healing?

De obicei, poti simti imbunatatiri dupa prima sedinta. Majoritatea oamenilor cu care am lucrat au simtit mai multa liniste si claritate chiar dupa prima sedinta. In functie de subiectul pe care il abordam, imbunatatirile pot sa apara conform asteptarilor tale sau mai repede. De asemenea, rapiditatea prin care obtii rezultatele pe care ti le doresti este determinata tot de convingerile tale, deci de cat de repede crezi ca este posibil sa faci lucrurile sa se intample.

Care este diferenta dintre mine si alti practicieni Theta Healing?

Este aceeasi diferenta ca intre 2 oameni. Fiecare om este unic si are preferintele, stilul, experienta si perspectivele proprii. Iti recomand cu incredere sa alegi un terapeut Theta Healing cu care simti ca rezonezi si te simti confortabil sa lucrezi. Pune toate intrebarile pe care le ai si foloseste-te de intuitie si/ sau de ceea ce simti pentru a face cea mai buna alegere pentru tine.

Vreau sa iti (re)amintesc ca tu esti singura persoana care are in mana fraiele evolutiei tale.
Tu ai toata puterea de a transforma o situatie din viata ta si nimeni nu poate face asta in locul tau.
Eu iti facilitez o modalitate rapida si usoara de transformare si sunt aici sa te ajut sa iti reamintesti de adevarata ta putere, frumusete si bunatate.
Actiunile pe care alegi sa le faci sunt cele care te aproprie sau te indeparteaza de ceea ce iti doresti.

Toata informatia din aceasta pagina reprezinta propria mea perspectiva. Nu este asociata cu alti practicieni Theta Healing sau cu Theta Healing Institute of Knowledge.